Click Here for Top notch smartphone accessories.

Op zoek naar een smartphone, maar geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dan zijn er zat goedkope alternatieven, alleen kan het moeilijk zijn om de goede uit te zoeken. Om je daarmee te helpen bespreken we regelmatig de beste smartphones in verschillende prijsklassen. Vandaag is het tijd voor de vijf beste smartphones onder €350.

Meer over de beste smartphones vind je in onze playlist:

Innovatie in de smartphonemarkt lijkt de afgelopen tijd meer dan ooit op prijsgebied plaats te vinden. Topsmartphones worden steeds maar een klein beetje beter, maar wat je kunt verwachten voor minder geld gaat met sprongen vooruit. We zijn zelfs op een punt gekomen waar je een toestel dat bijna even goed is als een vlaggenschip voor ongeveer de helft van de prijs kunt kopen. Geen wonder dus dat het middensegment van de markt erg interessant is. Je hebt heel veel leuke toestellen en dankzij de vele concurrenten blijven de toestellen beter en beter worden voor alsmaar minder geld. Misschien is de categorie van smartphones onder de €400 wel de interessantste; daar maakten we een tijdje geleden al een video over. Vandaar dat we onze pijlen nu iets lager richten met de beste smartphones onder €350.

Opvallend is dat de LG G4 net als de vorige keer dat we de vijf beste smartphones onder €350 bespraken op de eerste plaats staat. De smartphone is inmiddels wat ouder, maar nog steeds bijzonder goed en dankzij een aankomende update naar Android Nougat ook nog vrij actueel. Je kunt de LG G4 kopen voor ongeveer dan €330, en in ruil hiervoor krijg je een mooi ontworpen toestel met verwisselbare achterkant en accu. Verder heeft LG de smartphone voorzien van een Snapdragon 808-hexacore processor met 3GB werkgeheugen. Ruim voldoende. Maar het grootste nieuws is de camera: die behoort nog steeds tot de top van de markt. Indrukwekkend voor een relatief goedkope telefoon!

Los van de LG G4 zijn er natuurlijk nog een heleboel andere interessante toestellen onder €350. Kijk snel de video om de rest van de lijst te ontdekken.

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer:

Op onze website, , kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, wearables en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video's over de smartphones van merken als Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, Motorola en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Wileyfox, Lenovo en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de Telewiki waarin we je bijpraten over actuele onderwerpen in de telecommarkt. Ook maken we regelmatig top 5 lijstjes waarin we de beste smartphones in een bepaalde categorie bespreken.

Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Apple iPhone 7, Apple iPhone SE, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy A5 2016, Samsung Galaxy J5 2016, Huawei P9 lite, Huawei Mate 9, Lenovo P2, Lenovo K6, Honor 8 en Motorola Moto G4 Plus. Ook wat oudere toestellen zoals de Samsung Galaxy S6, Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy A3, Huawei P8 en LG G4 komen bij ons aan bod. Accessoires en andere connected apparaten die wij bespreken zijn bijvoorbeeld de Philips Hue, Samsung Gear VR, Fitbit Charge 2 en de domotica van Nest. Populaire games zoals Pokémon Go en Super Mario Run hebben ook hun plekje op ons kanaal.

25 Responses to Top 5: beste smartphones onder €350 (Dutch)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *